fredag 21 augusti 2015

SV & SO v. 35

Den kommande veckan börjar vi med ett tvåtimmarsbesök på Bridge-klubben på måndag förmiddag. Eleverna får lära sig grunderna med hjälp av duktiga, erfarna bridgespelare. Vi får göra ytterligare ett besök nästkommande måndag, samma tid.
På måndag får eleverna även med sig en stencil om Birger Jarl som läxa. Läxan är till på torsdag.

På tisdag startar slöjden och där är eleverna indelade i samma blandgrupper, 5A-5C, som föregående läsår. De som hade textilslöjd i våras byter till trä & metall och vice versa.

På onsdag går vi till biblioteket förutsatt att vi får besökstid ojämna veckor, annars blir det onsdag v 36. Idrott utomhus.

Idrotttorsdag, samling vid Wic-hallen kl 8.05. Läxförhör!

Fredag och den första hela arbetsveckan för eleverna är slut! 

Läxdagar för 5A är tills vidare onsdag/matte, torsdag/sv-so, fredag/engelska.
Schemainfo: Nu är det nog färdigändrat så nästa vecka får eleverna det med sig hem.

Skolfoto: onsdagen den 2 september kl 8.30. 

Elevens sjukanmälan görs till tel nr 0510-43610 före kl 08.00.  Vårdnadshavaren måste förnya sjukanmälan varje dag så länge eleven är sjuk.

Observera att 5A och 5B  har undervisning mestadels i Paviljongen. Där finns ingen fast telefon men väl en mobil, nr 072-158 00 52 . Vi som undervisar i 5A och 5B är inte alltid i Paviljongen eftersom vi undervisar även i andra klasser. Jag t ex har lika mycket undervisning i 5C i 4-5-huset som i 5A. Telefonnumret till 4-5-huset är 0340-88 321. 
Gå in på Bockstnsskolans hemsida, där hittar ni information om allt från matsedeln till skolsköterskans arbetstider! 
//Kicki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar